Michael Jacobsen den 07-11-2018
    Skolepatrulje:

Til forældrene på Dybbøl-Skolen

Vi har i en periode på fire skoleuger afprøvet at have skolepatrulje om morgenen i krydset Alssundvej/Gl. Aabenraavej/Aabenraavej efter en forældrehenvendelse til skolebestyrelsen.

I perioden har der i gennemsnit været 0-5 elever (fordelt fra de yngste til de ældste elever) ved krydset hver dag, som alle har været i stand til at bringe sig sikkert over krydset uden hjælp fra skolepatruljen.

Skolebestyrelsen har derfor besluttet, at vi indstiller skolepatruljeordningen i krydset, da ressourcerne, der har været brugt på dette, kan bruges bedre andetsteds.

Hvis det på et senere tidspunkt fra forældreside vurderes, at der kan være behov for at genindføre skolepatrulje i krydset, bedes evt. forældre henvende sig til skolebestyrelsen.

På skolebestyrelsens vegne

Thomas Sonne-Schmidt
    Michael Jacobsen den 12-10-2018
    Til forældre med kommende skolebørn - maj 2019:

Se vedhæftede, opfølgende info i forhold til overgangen fra børnehave til skole den 1. maj 2019.
    Stefan Bjerring Toft den 13-08-2018
    Gratis Office pakke til elevernes egne pcer.

Se her: